Liiketoimintaa aloittavan turva-alan yrityksen kanssa sovittiin kumppanuussopimus liiketoiminnan kehittämisestä

Joen Valvonta on valvontalaitteita maahantuova yritys, joka huolehtii myös asennuksesta asiakkaiden eri tarpeisiin ja ympäristöihin. Yritys on vastoittain aloittanut liiketoiminnan ja hyvät sopimukset valmistajiin on mahdollistanut loistavan pohjan liiketoiminnan aloittamisella. Tavoitteena on kasvattaa yrityksestä merkittävä turva-alan toimija, joka tunnetaan laadukkaista ja luotettavista tuotteista sekä osaavasta asiantuntijapalvelusta. Yhteistyö aloitettiin sopimalla omistajuuteen pohjautuva, syvempi kumppanuus ja näin ollen kehityskustannukset pysyivät maltillisena nuorelle yritykselle.

Ongelma

Liiketoiminnalta puuttui selkeä liiketoimintasuunnitelma, johon nojautuen yritystä kasvatetaan. Aloittavan yrityksen ja yrittäjän päivittäiset kiireet eivät olleet mahdollistaneet vielä paneutumista tulevaisuuden suunnitelmiin. Tähän tarvittiin apua ja tukea.

Ratkaisu

Solmittiin syvempi kumppanuussopimus, joka rakentui yhteisomistukseen yhtiöstä, joten kustannukset aloittavalle yritykselle pysyivät maltillisina. Joen Valvonta luotiin liiketoimintamalli ja suunnitelma sen toteuttamiseksi sekä jalkauttamiseksi käytäntöön. Priolen puolelta tarjottiin asiantuntija apua myös yritysjärjestelyihin liittyvissä käytännön toimenpiteissä.

Tulos

Selkeän suunnitelman pohjalta yrityksen kehittämiseen käytettävät panostukset saadaan käytettyä kustannustehokkaasti. Suunnitelma mahdollistaa toiminnan kehittymisen mittaroinnin ja näin ollen myös puuttumisen, mikäli korjaavia toimenpiteitä tai suunnanmuutoksia tarvitaan. Joen Valvonta jatkaa liiketoiminnan kehittämistä franchising mallin mukaisesti.

Yritys: Hurry Oy

Asiantuntijaorganisaation kasvattaminen uudelle tasolle

Mainostoimistosta rakennettiin toimiva kokonaisuus arvon tuottamiseksi asiakkaille kustannustehokkaasti

Lue lisää

Yritys: Jokiväri Oy

Korjausrakennusalan yrityksen kehittäminen toimialan tulevaisuuden muutosten kohtaamiseksi

Jokiväri Oyn korjausrakentamisen toimintaympäristö analysointiin Tarve-työpajan avulla

Lue lisää

Käytämme sivustolla evästeitä käyttökokemuksen ja markkinoinnin parantamiseksi.